Over mij

Getrouwd met Petra en trotse vader van 2 kinderen, Niek (21) en Maud (19). Met veel plezier wonend in Sittard. Gezegend met goede vrienden en vriendinnen waar je altijd een beroep op mag doen.

Verder al vele jaren een liefhebber van de fiets en sinds een jaartje of 8 ook actief op de skies (met veel beperkingen).

Geboren in de jaren zestig en opgegroeid in Zuid Limburg ben ik na mijn middelbare school (Sint Maartenscollege Maastricht) geschiedenis gaan studeren in Utrecht. Na 2 jaar merkte ik dat het vak weliswaar interessant was, maar dat de richting die ik op wilde gaan (archeologie) onvermijdelijk leidde tot werkeloosheid.

Omdat ik dan maar als alternatief rechten wilde gaan studeren en een periode moest overbruggen ben ik in 1980 gaan werken bij ABN. Het werken bij de bank gaf zoveel voldoening dat ik de rechtenstudie heb gelaten voor wat het was. Ik heb vervolgens 20 jaar lang bij de bank gewerkt met name in de zakelijke sector en in diverse management functies.

In 1999 heb ik Conatum Bedrijfsadvies opgericht en heb ik mijn ontslag bij de bank genomen. Destijds een moeilijke stap waar ik (bijna) geen moment spijt van heb gehad. Het zelfstandig ondernemerschap is vol avontuur gebleken en brengt iedere dag weer nieuwe uitdagingen met zich mee.

Zo stel ik me ook de weg naar Santiago voor.